Για την βλάβη του Αξονικού του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

σε Ανακοινώσεις/Ε.Ι.Ν.Α./Επικαιρότητα

     ΑΠ.32.2023                                                                                     24/10/23

 

ΠΡΟΣ:

Διοίκηση 6ης ΥΠΕ

Διοίκηση ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας»

 

ΚΟΙΝ:

Συνάδελφοι

ΙΣΠάτρας

ΟΕΝΓΕ

ΜΜΕ

 

Για την βλάβη του Αξονικού του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Σχεδόν ένα μήνα μετά την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε με την βλάβη των αξονικών τομογράφων του ΠΓΝΠ, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει τώρα με τον αξονικό του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Το αποτέλεσμα είναι να μεταφέρονται οι ασθενείς με το ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΠ, εκτιθέμενοι σε προφανή κίνδυνο και ταυτόχρονα αποδυναμώνεται σε ιατρικό προσωπικό η εφημερία του νοσοκομείου που είναι ήδη σε οριακό σημείο.

 

Ως νοσοκομειακοί ιατροί οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής που προσέρχονται στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» ότι για την ταλαιπωρία που υφίστανται δεν έχουν καμία ευθύνη οι εφημερεύοντες ιατροί.

 

Απαιτούμε:

 

Την άμεση διόρθωση της βλάβης του αξονικού τομογράφου για την εφημερία της Πέμπτης

 

Την ενίσχυση του Αγίου Ανδρέα με δεύτερο αξονικό τομογράφο ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει, όπως έχουν προτείνει οι ακτινολόγοι του νοσοκομείου. Να υπάρχει μέριμνα και δίκτυ προστασίας για άμεση επιδιόρθωση των βλαβών.

 

Καλούμε την διοίκηση του ΓΝ Πατρών και την 6 ΥΠΕ να εκδώσει επίσημες και σαφείς οδηγίες για το καθεστώς των διακομιδών στο ΠΓΝΠ

 

Ως τότε καλούμε τους συναδέλφους να εκτελούν τις διακομιδές μόνο με γραπτές οδηγίες από το νοσοκομείο

 

Καλούμε τους συναδέλφους αύριο Τετάρτη 25/10 στις 13:30 στην αίθουσα του ΔΣ του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» ώστε να δοθούν απαντήσεις για το πρόβλημα .

 

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.

ο πρόεδρος, Δημήτρης Ζιαζιάς

ο γραμματέας, Στέλιος Τσόχατζης

Επι Κεφαλιδα