Ο Μαζιώτης, οι ύποπτες …πίτσες και οι έλεγχοι στον Ευαγγελισμό!

σε Επικαιρότητα
Pizza
Τα πάνω κάτω ήρθαν για τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό από τη νοσηλεία του Νίκου Μαζιώτη που βρίσκεται φρουρούμενος στο θάλαμο κρατουμένων στον 8ο όροφο. 
Η μέρα δεν είναι πια συνηθισμένη για όσους εργάζονται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό. Το νοσηλευτικό ίδρυμα θυμίζει …αστακό αφού αστυνομικοί πάνε κι έρχονται 24 ώρες το 24ωρο και όσο κρατήσει η παραμονή Μαζιώτη στο νοσοκομείο.
Πίσω από κάθε πόρτα κι ένας ένστολος, καθώς η ηγεσία της ΕΛΑΣ φοβάται τυχόν απόδραση του κρατουμένου-ασθενή.
Και μέσα σε όλα αυτά, νοσηλευτές και γιατροί έχουν να αντιμετωπίσουν και τους συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους των ανδρών της αστυνομίας. Και οι έλεγχοι δεν αφορούν μόνο στους χώρους όπου βρίσκεται ο Μαζιώτης και τους επισκέπτες του ορόφου αλλά ακόμη και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει μείνει γυναικεία τσάντα για τσάντα που να μην έχει περάσει από τον αυστηρό έλεγχο των αστυνομικών. Κάθε γυναίκα εργαζόμενη που περνά τον 8ο όροφο όπου βρίσκεται ο τραυματίας συλληφθείς, είναι υποχρεωμένη να ανοίγει ακόμη και την προσωπική της τσάντα.
Έτσι προσωπικά αντικείμενα βγαίνουν στο …φως προκαλώντας στους εργαζόμενους τουλάχιστον εκνευρισμό.
Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης από το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών πέρασαν ακόμη και οι …πίτσες!
Ειδικευόμενοι που εφημέρευαν αποφάσισαν να παραγγείλουν να φάνε. Όταν ο «ντελιβεράς» έφθασε στο νοσοκομείο οι άνδρες της ασφαλείας του απαγόρευσαν την είσοδο. Μία από τις ειδικευόμενες γιατρούς υποχρεώθηκε να αφήσει το πόστο της και να κατέβει στην είσοδο του Ευαγγελισμού προκειμένου να παραλάβει το …ύποπτο υλικό.Όμως οι αστυνομικοί πιστοί στο καθήκον τους δεν άφησαν ούτε την …πίτσα να εισέλθει στον Ευαγγελισμό χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο. Ανάγκασαν τον «ντελιβερά» να ανοίξει το πολύτιμο κουτί της πίτσας για να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο το προϊόν.
Αφού εξετάσθηκε λεπτομερώς , με τον δέοντα εκνευρισμό και τις αντιδράσεις της ειδικευόμενης ιατρού, η …ύποπτη πίτσα πήρε το πράσινο φως για την είσοδο της στο νοσοκομείο και στο …στομάχι των γιατρών.
Επι Κεφαλιδα