ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Α. (11/6/2014)

σε Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κώστας ΓιαννάκεναςΕνημερώνω ότι σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α.).
Από την ίδρυση της Ε.Ι.Ν.Α. μέχρι σήμερα αγωνίστηκα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια για τους σκοπούς της Ένωσης, με προσωπικό κόστος που λίγοι μπορούν να κατανοήσουν και ακόμα λιγότεροι θα μπορούσαν να νιώσουν. Αυτό ήταν εφικτό κυρίως από την έμπρακτη και από καρδιάς συμπαράσταση που είχα από συγκεκριμένα (διαχρονικά) μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. που υπήρξαν πάντα πρόθυμα να επωμιστούν το φορτίο της υλοποίησης των αποφάσεων που άλλοι μόνο ψήφιζαν.

Στα 16 χρόνια της παρουσίας μου, από την ίδρυση της Ε.Ι.Ν.Α. αλλά και από εκλεγμένη θέση στα εκάστοτε Δ.Σ. λειτούργησα πάντα με γνώμονα την αξιοπρεπή στάση της Ένωσης απέναντι στα όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε στην πορεία μας. Επιτυχία θεωρώ το ότι ακόμα και οι όποιοι αντίπαλοί μας δεν μπορούσαν παρά να σεβαστούν τους αγώνες μας και την αξιοπρέπεια που διέκρινε την Ένωσή μας.
Η Ε.Ι.Ν.Α. παρά την σαφώς εκφρασμένη πολιτική της θέση δεν υπήρξε ποτέ ένα ακόμα συνδικαλιστικό σωματείο με κομματικές αγκυλώσεις, καθοδηγήσεις και εξαρτήσεις. Παραμερίζοντας τις όποιες κομματικές διαφορές, βρίσκαμε πάντα τα σημεία ιδεολογικής προσέγγισης που μας ένωναν για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια προβλήματα.
Δεν εγκαταλείπω όμως την Ε.Ι.Ν.Α. που τόσο αγάπησα παρά θα βρίσκομαι όπως πάντα στο πλευρό της εκεί που θα δίνονται οι μάχες, στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ αλλά κυρίως στους δρόμους. Εύχομαι από καρδιάς στα μέλη του Δ.Σ. να επιτύχουν στο δύσκολο έργο τους και τους ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα προσφορά τους.
Κώστας Γιαννάκενας
Ετικετες:
Επι Κεφαλιδα