ΑΠ 39.2017Πάτρα 12 Οκτωβρίου 2017

Σκοποί και αρχές λειτουργίας ιστοτόπου Ε.Ι.Ν.Α.
(ομόφωνα ψηφισμένοι στη συνεδρίαση της 12ης Οκτωβρίου 2017)

  1. Το website http://eina.gr, όπως και το παλιό website της Ε.Ι.Ν.Α. http://old.eina.gr αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης και υπεύθυνο για τη διαχείρισή τους είναι το εκάστοτε Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α., όπως αυτό προκύπτει από τις ανά 2ετία εκλογές.
  2. Το website http://eina.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της Ε.Ι.Ν.Α.
  3. Ο υπεύθυνος δια του νόμου για τη δημόσια εικόνα και τις δημοσιεύσεις του ιστοτόπου της Ε.Ι.Ν.Α. (eina.gr) είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος και διαχειριστής του ΑΦΜ 997464470 του σωματείου μας.
  4. Το URL του website είναι καταχωρημένο στο όνομα του εκάστοτε Προέδρου, όπως και το domain του.
  5. Η οικονομική συνδρομή για το URL και το domain του website καταβάλλεται από το Ταμείο της Ε.Ι.Ν.Α., με την προσκομιδή των σχετικών παραστατικών αποδείξεων. Υπεύθυνος για την έγκαιρη ανανέωση και πληρωμή των συνδρομών είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος και Ταμίας.
  6. Σκοπός του website είναι να λειτουργήσει ως εργαλείο για τη διάδοση των απόψεων και των δραστηριοτήτων της Ε.Ι.Ν.Α., για την υπεράσπιση των επιστημονικών, μισθολογικών και εργασιακών μας διακαιωμάτων, του δικαιώματος του λαού σε δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, για την ανάταση του υγειονομικού κινήματος κόντρα στη λογική της μοιρολατρείας και της ηττοπάθειας.
  7. Στόχος του website είναι να αποτελέσει βήμα έκφρασης όλων των συναδέλφων της Ένωσης, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των παρατάξεων, ανταλλαγής προβληματισμού και απόψεων, εργαλείο ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας, για τις θέσεις της Ένωσης και της Ομοσπονδίας, για την οριζόντια σύνδεση με άλλες Ενώσεις, για την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου.
  8. Η πολιτική δημοσιεύσης διέπεται από τον κανόνα της πολυφωνίας και του πλουραλισμού. Όλες οι παρατάξεις έχουν τη δυνατότητα δημοσίευσης ανακοινώσεων και άρθρων σε ειδικό χώρο-σελίδα στον ιστότοπο, με την εξασφάλιση και διάθεση σ΄αυτές σχετικών κωδικών πρόσβασης με την έγκριση του Δ.Σ. Την ευθύνη των εκάστοτε κειμένων θα έχουν οι συγγραφείς τους και όχι το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.
  9. Στο site υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού κάθε δημοσίευσης με τη διευκρίνιση ότι : Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ’ ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.
  10. Έχοντας υπόψιν τα σημεία 6, 7, 8 και 9, στην κεντρική σελίδα του ιστοτόπου eina.gr θα εμφανίζονται αποκλειστικά αποφάσεις, δελτία τύπου, ανακοινώσεις και δραστηριότητες της ΕΙΝΑ και της ΟΕΝΓΕ – ως επίσημη έκφραση της δράσης του οργάνου. Οι ανακοινώσεις και τα άρθρα των παρατάξεων θα αναρτώνται σε σχετική ειδική σελίδα ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση και «πληθωρισμός» των αναρτήσεων. Έτερη ειδική σελίδα θα δημιουργηθεί για την αποδελτίωση νέων από τον τύπο και την λοιπή επικαιρότητα σχετική με τα θέματα υγείας.

 Για το Δ.Σ. 
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Δ. Ζιαζιάς 
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Κ. Δραγώτης