ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ

Διάφορα θέματα που (ή που θάπρεπε να) απασχολούν το χώρο μας....


Για πρόσφατα δημοσιεύματα που μας αφορούν , δείτε επίσης... Aπό τον Τύπο


  Σημαντικές διευκρινήσεις σχετικά με την επίσχεση εργασίας (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)
Πάντα επίκαιρο και πάντα χρήσιμο...


Στην ατζέντα των επόμενων ημερών έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω από την Ε.Ι.Ν.Α.:

  Συνέχιση της αποχής από τα Τακτικά ιατρεία μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου η οποία είναι και η ημέρα συνεδρίασης του Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω δράσεις μας.

  Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α. την Τρίτη 10/1/2012 (σην Αίθ. Σεμιναρίων του Μικροβιολογικού στις 14.00 μ.μ.). Καλούνται να παρευρεθούν και οι Τριμελείς Επιτροπές των νοσοκομείων και Κ.Υ. της Αχαϊας.

  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου - Η Ε.Ι.Ν.Α. συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία Ειδικευομένων γιατρών που έχέι αναγγελθεί από τον Π.Ι.Σ., την Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., τον Ι.Σ.Α., την Κίνηση Νέων Ιατρών και τους λοιπούς Ιατρικούς Φορείς.

  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου: Συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω δράσεις μας. Έχουν προσκληθεί και οι Προέδροι όλων των Ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών στην κρίσιμή αυτή συνεδρίαση.

  Πέμπτη 19 Ιανουαρίου: Γενική Συνέλευση της Ε.Ι.Ν.Α. και Περιφεριακή Σύσκεψη Ενώσεων Πελοποννήσου, Στερεάς και Ιονίου για συντονισμό κοινής δράσης. Αμφιθέατρο Π.Γ.Ν.Π. (οι ώρες θα ανακοινωθούν εγκαίρως)
Προσκεκλημένος ομιλητής ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., Δημήτρης Βαρνάβας.


Το αρχείο με τα παλαιότερα περιεχόμενα αυτής της σελίδας βρίσκονται ΕΔΩ


Αρχική Σελίδα
© Copyright Ε.Ι.Ν.Α. : 2001 - σήμερα