Κατά του Κρ. Φίλου οι χειρούργοι του Ρίου: Είναι συκοφάντης, τορπιλίζει την επιστροφή του στο νοσοκομείο

σε Ανακοινώσεις

Αφήνουν ανοικτό να προσφύγει το νοσοκομείο στη Δικαιοσύνη

 

 
 
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον ιατρικό κόσμο της Πάτρας για τις δηλώσεις του καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κρίτωνα Φίλου για τη θνηισμότητα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ και την αναμονή για χειρουργεία. Για το θέμα, έγινε την Παρασκευή σύσκεψη των χειρούργων του νοσοκομείου, όπου καταγγέλλονται οι δηλώσεις του καθηγητή.
Παράλληλα οι γιατροί αφήνουν ανοικτή την προοπτική να προσφύγει η διοίκηση του νοσοκομείου στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Φίλου.
Η ανακοίνωση των γιατρών έχει ως εξής:
«Στις 15/09/2017 έγινε σύσκεψη του Χειρουργικού Τομέα με αντικείμενο τις συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Κ. Φίλου στα ΜΜΕ ενάντια στο προσωπικό του Χειρουργικού Τομέα και της λειτουργίας του ΠΓΝΠ. Η σύσκεψη ξεκίνησε στο αμφιθέατρο και μετεφέρθη στο γραφείο Διοικητή επειδή αντιδεοντολογικά επέμειναν να παρευρίσκονται  στο αμφιθέατρο ο συνήγορος και η σύζυγος του κ. Κ. Φίλου.
Οι συμμετέχοντες ιατροί κατέληξαν στα παρακάτω συμπεράσματα:
• Είμαστε κάθετα αντίθετοι στις συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Κ. Φίλου και καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά
• Στηρίζουμε κάθε πράξη της Διοίκησης που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του κύρους του Επιστημονικού Δυναμικού και της λειτουργίας του ΠΓΝΠ
• Οι δηλώσεις αυτές διαταράσσουν την εμπιστοσύνη των ασθενών και συγγενών προς το Νοσοκομείο μας
• Με το κλίμα που οι δηλώσεις του δημιουργούν τορπιλίζουν την επιστροφή του στο ΠΓΝΠ καθώς διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του.»
http://www.thebest.gr/

Επι Κεφαλιδα