Γιατροί ΕΣΥ Λακωνίας: Απαράδεκτη η επιχορήγηση του ΠΑΜΕ από το ταμείο της ΟΕΝΓΕ!

σε Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

en_lakonias

Από Βασίλη Βενιζέλο
 
Την επιχορήγηση του ΠΑΜΕ από το ταμείο της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ νομού Λακωνίας. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής:
«Δείγμα γραφής έδωσε το νέο προεδρείο της ΟΕΝΓΕ που προέρχεται από το ΚΚΕ, με το αίτημα και την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ από το ταμείο της Ομοσπονδίας. Το καταστατικό στο άρθρο 2 σαφώς αναφέρει τους σκοπούς ίδρυσης της Ομοσπονδίας και οπωσδήποτε η χρηματοδότηση κομματικών οργάνων δεν περιλαμβάνεται σ΄αυτούς.
Η ανήκουστη και πέρα από κάθε φαντασία απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της 8/7/2016 ανοίγει τον δρόμο της οικονομικής άλωσης της Ομοσπονδίας και πιθανώς αποτελεί το πρώτο βήμα για τη διάλυσή της.
Τι θα απαντήσει το Προεδρείο σε ανάλογα αιτήματα άλλων κομματικών οργάνων για χρηματοδότηση ή μόνο το ΠΑΜΕ έχει το μονοπώλιο των λαϊκών αγώνων και της υπεράσπισης της υγείας του λαού;
Ερωτήθηκαν οι νοσοκομειακοί γιατροί που με τον οβολό τους συντηρούν την ΟΕΝΓΕ, αν θέλουν την παράτυπη ,εκτός καταστατικού, χρηματοδότηση ενός κομματικού οργάνου;
Aναρωτήθηκαν αυτοί που πήραν την απόφαση ,αν ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου για άρνηση των νοσοκομειακών γιατρών, να χρηματοδοτούν ένα συνδικαλιστικό όργανο που μετατρέπεται απροκάλυπτα σε κομματικό;».
 
http://www.ygeia360.gr/

Επι Κεφαλιδα