Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ

σε Ανακοινώσεις/Δράσεις Ε.Ι.Ν.Α./Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

Α.Π:8447
 
 
 
ΠΡΟΣ:

  • ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
  • ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενημερωθήκαμε ότι, θετική είναι η χθεσινή απόφαση της διάσκεψης κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσον αφορά την αποπληρωμή δεδουλευμένων επικουρικών γιατρών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού Δημόσιων Νοσοκομείων, Κ.Υ και ΠΕΔΥ.
Είχε προηγηθεί δυναμική κινητοποίηση της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ στην έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συνάντηση με αντιπροσωπεία του. Ακολούθησε το απόγευμα νέα μαζική κινητοποίηση από σωματεία εργαζομένων σε Νοσοκομεία και την ΟΕΝΓΕ, με συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό και πορεία στην Βουλή όπου αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής.
Απαιτούμε από τους αρμόδιους να ενεργοποιηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε τα οφειλόμενα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των συναδέλφων τις επόμενες μέρες.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα για το οποίο φέρει στο ακέραιο την ευθύνη και να μπει τέλος στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ομηρία των συναδέλφων.
Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός!
Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης
  • Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων ομηρίας και ανακύκλωσης της ανεργίας

 
 
 
Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.